Succesvol winterseizoen achter de rug met de jonge paarden!

Zo wist Handsome Zee-T (Helix) van de familie Toonen vele proeven te winnen in de klasse L2. Hij wist zelfs wel 3 x boven de 70% uit te komen!

De pony Prinz, in eigendom van de familie van Grunsven, wist tussen de paarden ook goed zijn hoofd boven het water te houden. Hij won meerdere L2 proeven en kwam ook boven de 70% uit. Ook tijdens zijn M1 debuut wist hij in de prijzen te vallen.

Hocus Pocus behaalde ondanks het feit dat hij nog een stuk groener was ook mooie scores in de klasse L2 en viel meerdere malen in de prijzen.

Op naar het zomer seizoen!

9-daagse Dressuurclinic bij Cajero Horsemanship Club in Wenzhou, China!

Leuke 9-daagse dressuurclinic gegeven op de Cajero Horsemanship Club in Wenzhou, China!

Een leuke en enthousiaste groep mensen die naast de werkzaamheden op de riding school de focus leggen op de prestaties van het sport team.

Met het oog op de Chinese kampioenschappen in Oktober en ook zeker op de verdere toekomst hebben we gewerkt aan de training van de sportpaarden, maar ook aan het algemeen management van de stal en de kennis van de ruiters, amazones en medewerkers.

Het waren 9 leuke dagen gevuld met trainingen, lezingen en clinics!

 

Klimke Sun selecteert zich voor de halve finale van de WK-selecties voor jonge dressuurpaarden!

 

Voor Klimke-Sun vandaag een mooie 5de plaats met 73% tijdens de WK selectie voor 6 jarige dressuurpaarden te Etten-Leur.
Hiermee wist ze zich te plaatsen voor de halve finale van de WK-selectie die tijdens het NK dressuur op het KNHS centrum in Ermelo verreden zal worden!

De 5-jarige apache hengst Gillhaus was ook mee voor de subli competitie. Helaas was hij te veel afgeleid door zijn omgeving wat de prestatie duidelijk in de weg stond.