Diensten

Training:

Wij richten ons vooral op de training van sportpaarden. Zowel met het oog op de sport, als op de verkoop. Zo kunt u uw paard bij ons in training zetten. Wij gaan er dan mee aan de slag en proberen naar uw wens een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Training van een sportpaard kan voor lange termijn, maar ook voor de verkoop van uw paard, of gericht op een wat nabijer gelegen doel zoals bijvoorbeeld de Pavo-Cup, Ibop of dergelijke.

Instructie:

Robin tijdens een clinic.                                                 Foto: Anne Verhoeven

 

Naast de training van sportpaarden geven wij ook instructie. Robin is geslaagd voor de Masterclass op NHB Deurne en het vervolg op de Masterclass, de SIP. Met de SIP (Specialist Instructeur Paardensport) heeft Robin de hoogste instructie qualificatie “Niveau 4″ van de KNHS en “Independent Master Instructor” bij de FEI.
Op dit moment volgt Robin de nieuwe opleiding Trainer Coach 5 van de KNHS in samenwerking met het NOC*NSF. Deze opleiding, waarin zowel sportspecifieke als sport overstijgende onderwerpen aan bod komen, is het niveau 5 van de KNHS en het niveau 4 van het NOC*NSF en richt zich naast het vak trainer ook op de competenties van een coach.

Robin vind het ontzettend leuk om mensen te helpen en begeleiden in hun training en hiervan dan de vorderingen en resultaten te zien. De trainingen worden gegeven op onze accommodatie in Heeswijk-Dinther.

Coaching:

Robin geeft ook gerichte begeleiding vóór en óp belangrijke wedstrijden en kampioenschappen. Robin heeft o.a. de Zwitserse Youngrider Annerita Bertschy gecoacht op het Zwitserse kampioenschap Youngriders in 2010. Annerita werd Zwitsers kampioen!

Clinics:

Wij verzorgen ook clinics. Dit kan in de vorm van een demonstratie, een openbare les of natuurlijk een combinatie hiervan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>